NIEUW: HIGH VIZ WERKSCHOENEN BUCKZ VIZ

Buckler Boots introduceert Buckz Viz: de eerste generatie high viz veiligheidsschoenen. Beschikbaar in drie modellen elk in twee kleuren is de Buckz Viz de eerste volledige range van high visibility veiligheidsschoenen op de markt. De BVIZ1OR, BVIZ1YL, BVIZ2OR en BVIZ2YL zijn voorzien van geel of oranje Cordura®, een stof die slijtvast en waterbestendig is, de veiligheidsnormering S3 HRO SRC. Tevens zijn beide modellen 100% metaalvrij en 100% waterdicht. De BVIZ3OR en BVIZ3YL is een instapper voorzien van geel of oranje elastiek (zonder Cordura®), heeft dezelfde veiligheidsnormering S3 HRO SRC en is ook 100% metaalvrij en waterdicht. De BVIZ1 is een hoger model met rits aan de zijkant voor makkelijkere in- en uitstap. De extra hoogte zorgt voor betere ondersteuning en een stoere uitstraling. De BVIZ2 is een normale hoge werkschoen met extra high viz details voor optimale zichtbaarheid.

Er zijn ontzettend veel werksituaties te bedenken waarin zichtbaarheid van groot belang is, zeker in deze donkere dagen. De normeringen van zichtbaarheid bestaan al geruime tijd voor kleding, maar zijn nog nooit vertaald naar schoeisel, tot nu… Buckz Viz neemt daarmee een unieke positie in de markt in en we introduceren dit dan ook groots tijdens Bouwbeurs 2019 in Utrecht.

Na de succesvolle innovaties van de BuckBootz® (eerste S5 rubber/neopreen veiligheidslaars in Europa), Hybridz® (instapper en veterschoen in één) en Buckflex® (ingebouwde schoenlepel voor instappers) is dit wederom een vernieuwende innovatie die u eerst bij Buckler Boots ziet.

Verwachte levertijd: juni 2019.