Nieuw: Buckbootz bANg guardz®

Het werd lange tijd voor onmogelijk gehouden; comfortabele en waterdichte instappers met AN-gecertificeerde enkelbescherming. Met de introductie van de Buckbootz bANg guardz® BSH014 bewijst Buckler Boots dat het wel degelijk mogelijk is. Een waardevolle en belangrijke toevoeging aan ons uitgebreide assortiment veiligheidsschoenen en -laarzen voor professionals in bouw, GWW, agrarische sector, offshore en industrie.

Lees verder!

Zomersluiting 2021

Tijdens de bouwvak/zomervakantie zijn we net zoals alle jaren één week gesloten en wel van 9 t/m 13 augustus.

Tijdens deze week is zowel het kantoor als ons magazijn gesloten. Uiteraard zijn we na deze sluiting weer volgens normale tijden open.

Orders die binnen zijn op 6 augustus vóór 12:00 uur worden diezelfde dag nog verzonden.

Lees verder!

Sluiting Feestdagen

De komende maand zijn er enkele feestdagen waarop wij gesloten zullen zijn:

– Dinsdag 27 april (Koningsdag)
– Donderdag 13 mei (Hemelvaart)
– Maandag 24 mei (Tweede pinksterdag)

Lees verder!

Zomersluiting

Tijdens de Bouwvak/Zomervakantie zijn we net zoals alle jaren één week gesloten en wel van 3 t/m 7 augustus.

Tijdens deze week is zowel het kantoor als magazijn gesloten. Uiteraard zijn we na deze sluiting weer volgens normale tijden open.

Lees verder!

Nieuwe unisex safety sneaker!

Buckler Boots introduceert een nieuwe stoere lichtgewicht safety sneaker. De nieuwe unisex sneaker LIZ is leverbaar in de maten 36 t/m 41 voor dames en GUYZ is leverbaar in de maten 40 t/m 47 voor heren.

Lees verder!

Honey is back! B650SM…

Honey is terug van weggeweest en ongekend populair. Eerder introduceerden we al de BAZ HY, en nu komen we ook met een Goodyear Welted gemaakte veterschoen met een stoere uitstraling.

Lees verder!

Fax nummer vervalt

Per 1 augustus 2017 vervalt ons faxnummer en kunnen we hierop ook geen documenten meer ontvangen. U kunt ons uiteraard nog altijd benaderen via email (info@bucklerboots.nl) of via de telefoon (013-2032434).

Lees verder!

Beste wensen!

Namens alle medewerkers van het team van Buckler Boots in Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk fijne feestdagen en de beste wensen voor u en uw familie

Lees verder!